Januari 2018

Cuisine Culinaire Zaanstad

Menu januari 2018


Coquilles in de schelp

*

Kastanjeravioli met kaas-knolselderijsaus

*

Parelhoenpakketjes met koolraappuree en koffiesaus

*

Buikspek met pompoen, couscous en gel van duindoornbessen


Citroenmousse met vanille-honinggelei, namalake, Italiaans schuim en ice tea granité

   1 Overgenomen van CCZ Amsterdam, oorspronkelijke van John Halvemaan.
   2 Thomas Keller
   3 Derde en vierde gerecht: bewerkt uit recepten Sligro.
   4 Gastronomix.com
   5 De wijnen komen van Terravin.

Wijnen

Wijnen

Coquilles: Uibel, gruner veltliner, Vollmondlese, 2016.  (€ 7,99)
Raviolio: Castelnuova, Bardolino, DOC Chiaretto, 2016.(€ 4,60
Parelhoen: Vino tinta barrica, 100% garnacha, 2015 (€ 5,
Buikspek: Appassimento, rosso salento, Puglia, 2015. (€ 7,99)
Dessert: Beaulieu doux, 2015. (€ 7,90)


Download het menu van januari 2018

Recepten
Coquilles in de schelp
Kastanjeravioli met kaas-knolselderijsaus
Parelhoenpakketjes met koolraappuree en koffiesaus
Buikspek met pompoen, couscous en gel van duindoornbessen
Citroenmousse met vanille-honinggelei, namalake, Italiaans schuim en ice tea granité