Cuisine Culinaire Zaanstad
Menu januari 2018
Coquilles in de schelp
*
Kastanjeravioli met kaas-knolselderijsaus
*
Parelhoenpakketjes met koolraappuree en koffiesaus
*
Buikspek met pompoen, couscous en gel van duindoornbessen
Citroenmousse met vanille-honinggelei, namalake, Italiaans schuim en ice tea granité
1 Overgenomen van CCZ Amsterdam, oorspronkelijke van John Halvemaan.
2 Thomas Keller
3 Derde en vierde gerecht: bewerkt uit recepten Sligro.
4 Gastronomix.com
5 De wijnen komen van Terravin.
Wijnen
Wijnen
Coquilles: Uibel, gruner veltliner, Vollmondlese, 2016. (€ 7,99)
Raviolio: Castelnuova, Bardolino, DOC Chiaretto, 2016.(€ 4,60
Parelhoen: Vino tinta barrica, 100% garnacha, 2015 (€ 5,
Buikspek: Appassimento, rosso salento, Puglia, 2015. (€ 7,99)
Dessert: Beaulieu doux, 2015. (€ 7,90)
Download het menu van januari 2018
Recepten
Coquilles in de schelp
Kastanjeravioli met kaas-knolselderijsaus
Parelhoenpakketjes met koolraappuree en koffiesaus
Buikspek met pompoen, couscous en gel van duindoornbessen
Citroenmousse met vanille-honinggelei, namalake, Italiaans schuim en ice tea granité