Februari 2018

Menu februari 2018 

Duivenborst met coquille in bouillon

*

Ravioli en mul

*

Bietenbal met spinaziecrème


*

Smoked Beef fillet met spaghetti van courgette

*

Zwarte bessenmousse met Grand Marnier-ijs


Dit menu is overgenomen van de Amsterdamse zusterclub CCA (februari 2017).
De wijnen komen van Terravin

Wijnen

Wijnen

Duif:     Lupi Reali Ambruzzo   €7,99
Ravioli:  Tarrapaca Sauvignon Chardonay Viognier €6,99
Biet:   Cescu Folcetta d’Alba €10,99
Beef:   Perdiquero €9,99
Dessert:  Cava Jaume €6,99

Download het menu van februari 2018

Recepten
Duivenborst met coquille in bouillon
Ravioli en mul
Bietenbal met spinaziecrème
Smoked Beef fillet met spaghetti van courgette
Zwarte bessenmousse met Grand Marnier-ijs