December 2018

Menu december 2018. 


Tarte flambé

*

Warme garnalencocktail

*

Pittige zoete aardappelsoep met feta en granaatappel

*

Tartaar van knolselderij met geroosterde peer en hazelnootkoekjes

*

Fazantfilet met aubergines, zwarte paddenstoelensaus en hasselback aardappels

*
Demi-ijs van gepofte rode biet, yoghurtijs, meringue, rood fuit en crumble

  Dit menu is gebaseerd op menu’s van de zusterclubs in Pormerend en  Almere
  De wijnen zijn afkomstig van Terravin

Wijnen

Wijnen

Tarte Flambé :   Survivor Offspring wit , blend van Chenin Blanc,  Sauvignon & Viognier 2017
Warme Garnalen : Lombardo Unanime bianco, blend van  Grillo Catarratto 2017
Knolselderij:  Paul Mas Belluguette, blend van Vermentino, Roussanne & Grenache Blanc
Fazantfilet :   Ad LIbitum Maturana Tinta 2014
Demi-ijs Rode bieten : Curatolo Arini Marsala

Download het menu van december 2018

Recepten
Tarte flambé
Warme garnalencocktail
Pittige zoete aardappelsoep met feta en granaatappel
Tartaar van knolselderij met geroosterde peer en hazelnootkoekjes
Fazantfilet met aubergines, zwarte paddenstoelensaus en hasselback aardappels
Demi-ijs van gepofte rode biet, yoghurtijs, meringue, rood fuit en crumble