Menu december 2018.
Tarte flambé
*
Warme garnalencocktail
*
Pittige zoete aardappelsoep met feta en granaatappel
*
Tartaar van knolselderij met geroosterde peer en hazelnootkoekjes
*
Fazantfilet met aubergines, zwarte paddenstoelensaus en hasselback aardappels
*
Demi-ijs van gepofte rode biet, yoghurtijs, meringue, rood fuit en crumble
Dit menu is gebaseerd op menu’s van de zusterclubs in Pormerend en Almere
De wijnen zijn afkomstig van Terravin
Wijnen
Wijnen
Tarte Flambé : Survivor Offspring wit , blend van Chenin Blanc, Sauvignon & Viognier 2017
Warme Garnalen : Lombardo Unanime bianco, blend van Grillo Catarratto 2017
Knolselderij: Paul Mas Belluguette, blend van Vermentino, Roussanne & Grenache Blanc
Fazantfilet : Ad LIbitum Maturana Tinta 2014
Demi-ijs Rode bieten : Curatolo Arini Marsala
Download het menu van december 2018
Recepten
Tarte flambé
Warme garnalencocktail
Pittige zoete aardappelsoep met feta en granaatappel
Tartaar van knolselderij met geroosterde peer en hazelnootkoekjes
Fazantfilet met aubergines, zwarte paddenstoelensaus en hasselback aardappels
Demi-ijs van gepofte rode biet, yoghurtijs, meringue, rood fuit en crumble




