December 2017

Menu december 2017

Tartaar van zalm, crème van avocado, gekarameliseerde rode ui en krokant van sesamzaad

*

Gebakken ganzenlever op brioche toast met gekarameliseerde partjes van granny smith appel

*

Curry Cappuccino

*

Griet gebakken, met bloemkool, geroosterde amandel, bloemkool couscous, beurre noisette en aardappelschuim met kaviaar

*

Gebraden hertenrug met crème van schorseneer, boerenkoolgnocchi, kastanje en een jus van trompettes de la mort

*

Goud-panna cotta met vijgen en geitenkaasespuma

Wijnen
Wijnen

Zalmtartaar:
Trebbiano d’Abruzzo, rosa tubra, 13%, 2015 (€11,99)
Ganzenlever:
Fernand Engel, gewurtztraminer, reserve, 2014 (€11,19)
Griet:
Limoux, chardonnay, reserve, 13,5%, 2015 (€10,32)
Hert:
Tomahawk, shiraz, Australia, 2016 (€10,39)
Panna cotta:
Velentino Butussi, Verduzzo Friulano, 12,5%, 2012 (€)12,79

Inspirtatie voor dit menu kwam van het kerstmenu 2017 van restaurant de Echoput in Apeldoorn. Receptuur van verschillende boeken en websites.
De wijnen zijn van Terravin. Bij de curry cappuccino wordt geen wijn gedronken.

Download het menu van december 2017